iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

''Κεραυνοί'' του
Α. Βασιλόπουλου
σε καριερίστες


Σε δηλωσή του για το πολύκροτο θέμα της κεραίας ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος επισημαίνει:
"Με αφορμή το ευαίσθητο θέμα με την κεραία κινητής τηλεφωνίας στις Μαρίκες, την έντονη συνεδρίαση στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, αλλά και τις συζητήσεις που ακολούθησαν στα πεζοδρόμια και στα τοπικά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, θέλω να καταγγείλω την προσπάθεια όλων εκείνων που επιχειρούν να κάνουν «πολιτική καριέρα» επάνω στα προβλήματα των δημοτών μας. Είναι λυπηρό να κυριαρχεί το προσωπικό, με φράσεις όπως «δική μου ήταν η πρόταση» ή «δεν θα γινόταν εάν δεν πίεζα εγώ», και όχι η ουσία.
Τέτοιες λογικές διασπούν το δημοτικό συμβούλιο, διασπούν τους κατοίκους και μειώνουν τη δύναμή μας στο να τεκμηριώσουμε την αντίδρασή μας. Ας προσπαθήσουμε, σε όποια παράταξη και εάν βρίσκεται ο καθένας από εμάς, να διατηρήσουμε τη συλλογικότητα και να επικεντρωθούμε στις διεκδικήσεις και στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα.
 
Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο τάχθηκε υπέρ της προστασίας της υγείας των δημοτών και υπέρ της στήριξης των διεκδικήσεων, θέτοντας όμως ως προϋπόθεση το ότι πρέπει να συγκεντρωθούν στοιχεία από τις υπηρεσίες και τότε να λάβουμε τις όποιες αποφάσεις μας.