iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ερώτηση του Παύλου
Μπατάλη για
την οδική ασφάλεια


Ερώτηση κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μπατάλης.

Η ερώτηση αφορούσε στην οδική ασφάλεια στον δήμο, ενώ πριν την υποβολή της ο κ. Μπατάλης εξέφρασε τη θλίψη του για τον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας μετά τον φονικό σεισμό.

Η ερώτηση

Έχοντας υπόψη το τραγικό περιστατικό του θανάτου ηλικιωμένου συμπολίτη μας σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Λεωφόρο Μαραθώνος , στο Πικέρμι πριν δυο περίπου εβδομάδες, καθώς και τα συχνά δυστυχήματα που συμβαίνουν στην Ραφήνα στην Λεωφόρο Φλέμινγκ και αλλού.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κος Μπουρνούς,

ο οποίος έχει αυξημένη ευαισθησία σε παρόμοια θέματα, σε ποιες επιπλέον ενέργειες προέβη ή πρόκειται να προβεί σε συνεργασία με τις υπερκείμενες περιφερειακές και κρατικές αρχές, προκειμένου να εδραιωθεί στους κατοίκους της πόλης μας, το αίσθημα ότι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας υπάρχουν κάποια minimum standards Οδικής Ασφάλειας, τα οποία ο Δήμος, χωρίς να υποκαθιστά άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, φροντίζει να τηρούνται.