iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

60η απονομή
πτυχίων από τις
Σχολές Γκαντώνα


Μια ωραία γιορτή για την 60η απονομή των πιστοποιητικών διοργάνωσαν οι Σχολές ξένων γλωσσών Γκαντώνα στη Διασταύρωση Ραφήνας.

Η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε από σπουδαστές και γονείς, ενώ η διευθύντρια Αγνή Γκαντώνα καλωσόρισε όλους. Συγκινημένη στην αναφορά της στους γονείς της που ήταν παρόντες και ιδιαίτερα στη μητέρα της η οποία ήταν η πρωτεργάτρια του Κέντρου πριν από τριάντα χρόνια, η κ. Γκαντώνα επισήμανε τη σπουδαιότητα της μάθησης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ακαδημαικός συντονιστής της Ελληνο-αμερικανικής Ένωσης Δρ. Νίκος Φράγκος και έκανε διάλεξη με θέμα ''ο ρόλος της προετοιμασίας για εξετάσεις στην ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων που συμβάλλουν στην επιτυχία''.

Ο κ. Φράγκος εξήρε τον ρόλο των δεξιοτήτων στη ζωή, ενώ τόνισε πως τα κορυφαία παγκόσμια πανεπιστήμια του πλανήτη αναγνωρίζουν τη συμβολή του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής εκπαίδευσης στην πρόοδο των κοινωνιών.

Μοναδική στιγμή όταν η κ. Γκαντώνα έδωσε το proficiency στην κόρη της!
Στιγμές μοναδικές. Το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς και υπερήφανοις μπαμπάς της πτυχιούχου.