iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Το πιο ωραίο
αντίο στον
Κώστα Βουτσά...


Είναι το πιο τρυφερό ''αντίο'' στον Κώστα Βουτσά. Το αντιγράφουμε από τον προσωπικό λογαριασμό του σκηνοθέτη Δημήτρη Αποστόλου που έζησε από κοντά τον σπουδαίο ηθοποιό.

Να μην φύγει η μεσίστια σημαία απ αυτήν την ορφανή χώρα...η ζωή είναι στιγμές.. Όπως και οι άνθρωποι..στιγμές σαν καρέ ασπρόμαυρης ταινίας που θες να βλέπεις συνέχεια για να θυμάσαι ότι υπήρξες κάποτε αγνός.. Στιγμές που σου χαρίζουν.. Που μετράνε.. Που μοιράζεστε.. Που είναι η ίδια ζωή μας.. Με τον πιτσιρίκο μου τα καρέ ήταν πολλά..

Κολωνάκι μεσημέρι 8 χρόνια πριν.. Περνάει θεάρα.. Ε ρε και να μουν 3 χρόνια νεώτερος.. Αντε γέρο κοίτα και κανε με σκουνταει.. Μα είμαι παντρεμένος του κάνω.. Κι αυτή με αποστομώνει άρα έχετε το πρώτο κοινό.. Το γέλιο του έκανε το καφέ μου ροσόλι
Μ αρέσει που σαι πιστός Κι εγώ ήμουν. Σ όλες τους. Κάθε φορά... Ο Θεός μου ήταν. Με γένναγαν. Με πέθαιναν. Με ξαναγένναγαν και άντε πάλι.. Χάρι σ αυτές έζησα πολλές ζωές.
'Ελεγε τα έξυπνα του τόσο αυτονόητα. Όπως ήταν στους ρόλους του. Τόσο απλά..

Πρόβες στο Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις. 10 χρόνια πριν Το φέρετρο επί σκηνής. Όλοι αμήχανοι. Πρέπει να μπει μέσα. Αντε πάω για προπόνηση.. και με μια αργή τελετουργική κίνηση πάει στο μαύρο κουτί. Μπαίνει μέσα βγάζοντας ένα ήχο απόλαυσης.. Μωρ τι τα θελα τα μεγάλα σπίτια μια χαρά χωράς σ ένα φέρετρο μας διαλύει στα γέλια.. Ρε παιδιά ένα μαξιλάρι μονο μαλακό μην χαλάσει το μαλλί μην με δει ο εκεί πάνω αχτένιστο και με πάρει με στραβό μάτι. Τον πλησιάζω.. Κωστή εγώ πιστεύω ότι είναι γυναίκα ο Θεός..με κοιτάζει περίεργα.. Σιγά στ αυτί..λες ε; αν είναι θηλυκό ( περιμένω να αρχίσουμε θεολογική κουβέντα) ρε γεράκο (με είχε βαφτίσει έτσι) Μπας και σου βρίσκεται καμία κολόνια να την πιάσω απ τη μύτη!!!τι να σου πω τώρα; καλό βόλι!!! .. Με τις ματάρες του να λάμπουν από παιδική αταξία...

Πιτσιρίκο το μόνο που σου εύχομαι νάναι πραγματικά γυναίκα ο Θεός για να περάσεις κι εσύ κι αυτή καλά...

ΠΗΓΗ fb