iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Οι Τούρκοι στέλνουν
μετανάστες με γυναικείες
περούκες! (pic)


Μάρτυρες απίθανων πρακτικών που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι στον Έβρο γίνονται οι άνδρες του ελληνικού στρατού, καθώς βρήκαν στα σύνορα γυναικείες περούκες!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί μετανάστες που επιχειρούν να μπουν στην Ελλάδα προμηθεύονται από τους Τούρκους γυναικείες περούκες και τις φορούν προκειμένου να μοιάζουν με γυναίκες! Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετείται η ρητορική του Ταγίπ Ερντογάν πως τα άτομα που συρρέουν στα σύνορα είναι γυναίκες. Μάλιστα πολλές φορές εκτός από τις περούκες (σε μαύρη, καστανή και καστανόξανθη απόχρωση), οι νεαροί μετανάστες κρατούν και μικρά παιδιά σε μία προσπάθεια να εμφανιστούν ως νεαρές μητέρες!

Εκτός όμως από τις περούκες οι άνδρες των Ελληνικών δυνάμεων στα σύνορα διαπίστωσαν ακόμα μία πρακτική των Τούρκων, καθώς φαίνεται ότι μαρκάρουν με αριθμούς τους μετανάστες, προκειμένου να τους παρακολουθούν. Μία μέθοδος που παραπέμπει ασφαλώς σε απάνθρωπα καθεστώτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή του Σουφλίου εντοπίστηκαν μετανάστες οι οποίοι φορούσαν στα χέρια τους βραχιόλια με αριθμούς. Ουσιαστικά το τουρκικό κράτος τους είχε μαρκάρει για να μπορεί να τους παρακολουθεί, να τους ποσοτικοποιεί ως αριθμό και για να ελέγχει την κίνησή τους.