iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Laf Lab Μένουμε
σπίτι Γνωρίζουμε
τα παιδιά μας!


To Εργαστήρι Δημιουργικών και Ψυχοεκπαιδευτικών δραστηριοτήτων LAF LAB στη Ραφήνα στο πλαίσιο της περιόδου όπου τα εκπαιδευτικά συστήματα αναστέλλουν τη λειτουργία τους τονίζει.

Μια απόφαση δύσκολη. Μια κίνηση συνειδητή κι όχι μετά απο κρατική επιβολή. Άλλωστε ο ΕΟΔΥ επιτρέπει στα Κ.Ε.Θ. να παραμείνουν ανοικτά. Όμως η υγεία του προσωπικού, των πελατών μας αλλά κι όλων των ευπαθών συγγενών που ενδεχομένως να έρθουν σε επαφή, προέχει πάνω απο όλα. Η γραμματεία μας ΔΕΝ θα παραμείνει ανοικτή. Τηλε-εργασία και μια εκτροπή στο τηλέφωνο, αρκούν!

Το οικονομικό κόστος μεγάλο μα στην πραγματικότητα μικρό σε σχέση με όσα πρωτοφανή ζούμε. Μένουμε κλειστά, μένουμε σπίτι ! Αξιοποιήστε αυτό το δώρο εξ ουρανού, την υποχρεωτική παύση της καθημερινής τρέλας και των εξαντλητικών ωραρίων. Ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, γνωρίστε τα παιδιά σας απο την αρχή! Θέστε νέους κανόνες, νέα όρια. Επαναπροσδιορίστε την σχέση σας και επενδύστε στην ψυχική υγεία των παιδιών σας. Γίνετε και πάλι παιδιά σε αυτή την μοναδική ευκαιρία. Διαβάστε βιβλία, κάντε όλοι μαζί δουλειές στο σπίτι, δώστε αρμοδιότητες και ΚΛΕΙΣΤΕ την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !

Όσοι γονείς μας χρειαστείτε, είμαστε εδώ, δίπλα σας, μαζί σας. Ένα τηλέφωνο μόνο μακρυά σας, αλλά ουσιαστικά κοντά σας. Θα μας λείψουν τα παιδάκια σας. Κάθε στιγμή που ζούσαμε καθημερινά μαζί τους. Όταν οι ειδικοί το κρίνουν, θα είμαστε και πάλι ανοιχτά. Ευχόμαστε να τα πούμε σύντομα, υγιείς και πιο "δυνατοί".

Με αγάπη, οι "γονείς" του LAF LAB
Δημήτρης και Μελίνα