iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Το μήνυμα ελπίδας
από τον
Σάββα Ιωαννίδη


Είμαι στο επιχειρείν απο το 2006.
Έζησα έντονες στιγμές, χαρούμενες στιγμές..
 
Γέλασα με την ψυχή μου, έκανα πολλά ταξίδια ανά τον κόσμο,  γνώρισα πολύ και καλό  κόσμο. Έκανα έντονο αθλητισμό και σχεδόν ολα τα χόμπι που με ενδιαφέρουν. Γνώρισα την Μαρία, την γυναίκα της ζωή μου,  που με την σειρά της μου χάρισε το θαύμα της ίδιας της ζωής..Την πανέμορφη κόρη μου, Υβόννη..
 
Όλες οι στιγμές όμως δεν ήταν πάντα χαρούμενες..
 
Έζησα capital controls, μαθητευόμενους μάγους να ορίζουν την ζωή μου, ανθρωπάκια που με την ανικανότητα τους έβαλαν σε θανάσιμο κίνδυνο εμένα και την οικογένεια μου. Φωτιές και τραγωδίες να ξεδιπλώνονται μπροστά μου.
 
Όλες αυτές οι στιγμές, όμορφες και μη με έμαθαν να  είμαι δυνατός και αισιόδοξος.. μπροστά στον κίνδυνο να μην στέκομαι αμέτοχος και θεατής.. να παίρνω ρίσκα και να τολμώ.. Γιατί αυτά τα ρίσκα και αυτή η τόλμη με έφεραν ως εδώ...
 
Σήμερα.. πρώτη ημέρα μετά απο 14 συνεχόμενα έτη που δεν εχω κάτσει στιγμή, ήρθε η ώρα να κλείσω τα καταστήματα μου και να πάρω την πιο τολμηρή και υπεύθυνη απόφαση..
#Μένω_σπίτι.. προστατεύω τα μέλη της οικογένειας μου και εμένα..
 
Την αβεβαιότητα που νιώθει όλος ο κόσμος την νιώθω και εγώ. Δεν ξέρω ούτε πως θα τα βγάλω πέρα ούτε πως θα βγουν οι υποχρεώσεις, ούτε πως θα πληρώσω ενοίκια, επιταγές και συναλλαγματικές..
Δεν ξέρω καν πως θα πληρώσω το μαιευτήριο για το καινούργιο μέλος της οικογένειας μου που θα έρθει το πολύ σε έναν μήνα..
 
Ξέρω όμως αυτό..
 
Ότι εαν βγω κερδισμένος από αυτήν την μάχη, θα καταφέρω να βρω τον τρόπο να ξανά φτάσω εκει που ήμουν και ακόμα πιο ψηλά.. ακόμα πιο ψηλά..
 
Μένω σπίτι ακούω τους ειδικούς και εφαρμόζω πιστά τα μέτρα που ανακοινώνονται..
 
Έχω πίστη. Θα τα καταφέρουμε!
 
Ο Σάββας Ιωαννίδης είναι ιδιοκτήτης των καταστημάτων καλλυντικών La Beaute στη Ραφήνα και την Αρτέμιδα.