iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ραφήνα Διευκρινίσεις
του Λιμενάρχη
για τις παραλίες


Με αφορμή την καλοκαιρία που επικρατεί η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr επικοινώνησε με τον Λιμενάρχη Ραφήνας Δημήτρη Κυριακουλόπουλο για διευκρινίσεις σχετικά με την παρουσία ατόμων στις παραλίες της περιοχής.

Ο Λιμενάρχης μας επισήμανε πως οι έλεγχοι είναι καθημερινοί στις παραλίες και ήδη έχουν επιβληθεί ορισμένα πρόστιμα σε απείθαρχους πουν κολυμπούν παρά την κυβερνητική απαγόρευση. Ωστόσο σημείωσε πως οι κάτοικοι περιοχών που έχουν κοντά στα σπίτια τους παραλία μπορούν αν θέλουν να περπατήσουν, να κάνουν ασκήσεις ή τζόκινγκ. ''Αρκεί να μη γίνεται κατάχρηση του χρόνου και να μην επιχειρείται εξαπάτηση των οργάνων. Αντιλαμβανόμαστε και την πίεση του κόσμου και την οικονομική στενότητα και δεν θέλουμε να επιβάλουμε πρόστιμα, αλλά και οι πολίτες πρέπει για λίγες εβδομάδες να συμμορφωθούν και να μην κολυμπάνε. Δεν είναι για πάντα η απαγόρευση, το καλοκαίρι πλησιάζει''...

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και στα πλοία τη Μεγάλη Εβδομάδα ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα πρόσθεσε ο κ. Κυριακουλόπουλος.