iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Φώφη Γεννηματά:
Δωρεάν οι μάσκες
στα σούπερ μάρκετ


Η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της από το βήμα της Βουλής ανέφερε ότι καλούμαστε να συμβιώσουμε με τον κορωνοϊό στην επόμενη μέρα κι αυτό κάνει τα πράγματα να έχουν μεγάλη διαφορά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ζήτησε από την κυβέρνηση να εξασφαλίσει εκείνες τις προϋποθέσεις που θα κρατήσουν όλους τους Έλληνες ασφαλείς.

Μάλιστα η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «η άρση των μέτρων χωρίς πολλά τεστ γίνεται μια επικίνδυνη άσκηση και θεωρώ αδιανόητο ότι τώρα πρέπει να αλλάξουμε στρατηγική και να υιοθετήσουμε στρατηγικές περί ανοσίας της αγέλης. Να μην καταργήσει στην πράξη η γραφειοκρατία της κυβέρνησης τον κ. Τσιόδρα και την επιστημονική επιτροπή.»

Αναφερόμενη στο θέμα του ανοίγματος των σχολείων η κ. Γεννηματά το χαρακτήρισε ρίσκο. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ρίσκο το άνοιγμα των σχολείων. Φροντίστε να δοθούν τα χρήματα που χρειάζονται στις σχολικές επιτροπές για να εξασφαλιστούν όλα τα προστατευτικά μέσα για την υγεία των παιδιών των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων στα σχολεία.»
Για την υποχρεωτική χρήση της μάσκας η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής ζήτησε να υπάρξει διατίμηση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια και να δίδονται δωρεάν μάσκες τις δημόσιες υπηρεσίες και στα σουπερμάρκετ.