iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 30 Απριλίου 2024

Ραφήνα Παραιτήθηκε
από πρόεδρος
ο Σπύρος Μαυρολέων


Η Ένωση ενημερώνει τα μέλη της ότι, ο Σπύρος Μαυρολέων παραιτήθηκε από την θέση του Προέδρου και από μέλος του Δ.Σ. λόγο προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η παραπάνω απόφαση μας λυπεί ιδιαίτερα όμως σεβόμενοι την απόφαση του ενημερώνουμε ότι χρέη προέδρου θα εκτελεί ο Αντιπρόεδρος μας Γρήγορης Τσίρος.

Οφείλουμε σαν ΔΣ να ευχαριστήσουμε θερμά το Σπύρο Μαυρωλέοντα για την επανεκκίνηση αρχικά της Ένωσης γιατί έχει το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της προσπάθειας και κατ’επέκταση για όλη του την συνεισφορά που με μεγάλη αφοσίωση και πιστή προσέφερε στην Ένωση και στους συναδέλφους επαγγελματίες ,ήταν πάντα για όλους ανεξαίρετος εκεί όταν του το ζητούσαν για να τους βοηθήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα μέλη του ΔΣ τον ευχαριστούμε θερμά για την άριστη συνεργασία αυτά τα πολύ δημιουργικά τέσσερα χρόνια που πορευτήκαμε όλοι μαζί και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ακολουθεί προσωπικό μήνυμα του Σπύρου Μαυρολέοντα

«Αγαπητά μέλη της ένωση μας, σας ενημερώνω ότι λόγο προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων υπέβαλα την παραίτηση μου από την θέση του προέδρου και του Δ.Σ. .
Μετά από τέσσερα έτη στο τιμόνι της ένωση μας και με γνώμονα το συμφέρων των συναδέλφων μου προσπάθησα να δημιουργήσω έναν εξωστρεφή και αποτελεσματικό σύλλογο επαγγελματιών για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, με πολλές δράσεις και αποτελέσματα συλλογικών προσπαθειών για ένα καλύτερό αύριο .
«όλοι κρινόμασταν για τα αυτά που κάνουμε ή δεν κάνουμε, ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες σας.»
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους. Η Ένωση αυτήν την περίοδο μας χρειάζεται όλους κοντά της , με οποίο τρόπο μπορεί ο καθένας, ώστε να ολοκληρωθεί μια προσπάθεια ετών και να υπάρξει η κατάλληλη συνέχεια για την καλύτερη εκπροσώπησή των επαγγελματιών - επιχειρηματιών του τόπου μας στις δύσκολες μέρες που θα έρθουν
Καλή συνέχεια σε όλους με υπομονή και επίμονή , θα είμαι πάντα δίπλα σας.
Αγαπώ τον τόπο μου στηρίζω την τοπική αγορά και τους ανθρώπους της.
Σας ευχαριστώ»