iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ραφήνα Νέα
δωρεά του
Φραγκίσκου Σαργολόγου


Νέα δωρεά στη Ραφήνα από τον επιχειρηματία Φραγκίσκο Σαργολόγο.

Ο πρόεδρος του ομίλου Therasys πρόσφερε αντισηπτικά, προστατευτικές μάσκες και άλλα είδη ατομικής προστασίας στα καταστήματα εστίασης εν όψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Η κίνηση αλληλεγγύης έγινε στο γραφείο του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία.

Παρόντες ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ραφήνας Γρηγόρης Τσίρος και για την Ένωση Εστιατόρων Αττικής ο Μάριος Διαγγελάκης.

Σε ανακοινωσή της η ‘Eνωση Εμποροβιοτεχνών Ραφήνας ευχαριστεί θερμά τον Φραγκίσκο Σαργολόγο για την ευγενική χορηγία του στους χώρους εστίασης της Ραφήνας. Προσέφερε πακέτα με αντισηπτικά, μάσκες και γάντια απαραίτητα για να παραμείνουμε ασφαλείς, ιδιαίτερα τώρα που τα μέτρα χαλαρώνουν και επιστρέφουμε όλοι στην κανονικότητά μας. Ο Φραγκίσκος Σαργολόγος, είναι Πρόεδρος του Ομίλου Therasys που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι κάτοικος Ραφήνας εδώ και αρκετά χρόνια.Η άμεση υποστήριξή του στους επαγγελματίες του τόπου όπου ζει μας τιμά ιδιαίτερα. Η προσφορά του είναι πολύτιμη για την υγεία όλων μας. Τον ευχαριστούμε για την άμεση ένδειξη αλληλεγγύης στον τόπο μας.