iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Ραφήνα Οι δωρεάν
κινηματογραφικές
ταινίες του ΔΟΠΑΠ


Οι δωρεάν  ταινίες προβολής της επόμενης εβδομάδας που προσφέρει ο Δ.Ο.Π.Α.Π στους δημότες, στο θερινό σινεμά Αελλώ!

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 Ιουλίου - ΠΙΝΟΚΙΟ

Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε.
Πρωταγωνιστούν: Ρομπέρτο Μπενίνι, Φεντερίκο Ιελάπι.

Διάρκεια: 120 λεπτά

Το αριστουργηματικό παραμύθι της ιταλικής λογοτεχνίας στα χέρια του δεξιοτέχνη σκηνοθέτη Ματέο Γκαρόνε μεταμορφώνεται σε ένα αισθητικά πανέμορφο και μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρομπέρτο Μπενίνι στο ρόλο του Τζεπέτο. Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του. Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες. Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 Ιουλίου - 1917

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες.
Πρωταγωνιστούν: Ντιν – Τσαρλς Τσάπμαν, Τζορτζ ΜακΚέι,  Κόλιν Φερθ, Μπένεντικ Κάμπερμπατς.

Διάρκεια: 119 λεπτά

Στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (Τζορτζ ΜακΚέι) και ο Μπλέικ (Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν) αναλαμβάνουν μια σχετικά δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αδερφός του Μπλέικ. Οι υποδεκανείς Σκόφιλντ και Μπλέικ του 8ου τάγματος, αναπτύσσουν μια φιλία και ένα αίσθημα συντροφικότητας που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δοκιμάζεται περισσότερο από όσο κανείς μπορεί να φανταστεί. Οπλισμένοι μονάχα με φακούς, χάρτες, φωτοβολίδες και χειροβομβίδες – και ελάχιστο φαγητό – πρέπει να διασχίσουν τα χαρακώματα με στόχο να βρουν το μεγαλύτερο αδερφό του Μπλέικ. Οι οδηγίες τους: να παραδώσουν ένα γράμμα και να σώσουν χιλιάδες στρατιώτες από μια ενδεχόμενη επίθεση των Γερμανών. Αυτή η αναπάντεχη, τρομακτική αποστολή θα τους αλλάξει στην πορεία μια για πάντα.

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο θερινό κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ» στους Δημότες και μόνιμους κατοίκους Ραφήνας Πικερμίου για την παρακολούθηση επιλεγμένων ταινιών Α’ προβολής , παραστάσεων και παιδικών παραστάσεων. Κάθε Δημότης ή μόνιμος κάτοικος θα έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης τεσσάρων (4) δωρεάν προβολών ή παραστάσεων σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ώστε να μπορεί να καλυφθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός συμπολιτών μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Για τη διασφάλιση και την τήρηση της προτεραιότητας στις κρατήσεις των θέσεων των δικαιούχων του προγράμματος οι Δημότες και μόνιμοι κάτοικοι Ραφήνας Πικερμίου μπορούν να καλούν:
Στα τηλέφωνα του ΔΟΠΑΠ : 2294026073.
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Για τους Δημότες Ραφήνας Πικερμίου, δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών παρά μόνο το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας κατά την είσοδο στον κινηματογράφο.
Για τους μόνιμους κατοίκους απαιτείται απλώς η πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας (Ε1) είτε στο ΔΟΠΑΠ κατά την κράτηση, είτε ηλεκτρονικά.