iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Αλέξης Τσίπρας:
''Φοβάμαι ότι θα
έχουμε συσσίτια''


Επίσκεψη στην Κέρκυρα πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο νησί στις 11 το πρωί, συνοδευόμενος από την Έφη Αχτσιόγλου, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας όπου τον υποδέχτηκαν τα στελέχη του κόμματος και ο βουλευτής Αλέκος Αυλωνίτης.

Σε δήλωσή του μετά την περιοδεία στο κέντρο της πόλης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη για «ασυνεννοησία» και «έλλειψη σχεδιασμού στην επανέναρξη του τουρισμού»
«Πολύ φοβάμαι ότι αν ο Κ.Μητσοτάκης δεν συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα και δεν βγει από την φούσκα της εικονικής πραγματικότητας που έχει δημιουργήσει, το φθινόπωρο στα μεγάλα νησιά μας, δεν θα μιλάμε για μέτρα στήριξης των εργαζόμενων και των επιχειρήσεων, αλλά θα μιλάμε για οργάνωση συσσιτίων» τόνισε ο κ. Τσίπρας.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι όλες τις επαφές που είχε αλλά και τα μηνύματα από όλους τους τουριστικούς προορισμούς, αποτυπώνουν «μία τραγική, δραματική εικόνα», σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιδεινώσει την κατάσταση με την ασυνεννοησία, την έλλειψη σχεδιασμού, τον ερασιτεχνισμό, με τον τρόπο που αντιμετωπίζει συνολικά την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου».