iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Τι λέει ο βουλευτής της
ΝΔ που έσυρε το
χορό στο πανηγύρι


Να απολογηθεί για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν -εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού- σε γλέντι στην Αλίαρτο, επιχείρησε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Κουτσούμπας που έδωσε το παρών το βράδυ του Σαββάτου.

«Αφού είπαμε να γίνονται εκδηλώσεις δεν θα έχουμε τέτοια πράγματα; Μπαίνει ένα ζήτημα. Οι διοργανωτές και στην αρχή και όσο ήμουν εκεί προσπαθούσαν να επιβάλουν τα μέτρα και σταματούσαν την ορχήστρα» είπε ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στον Θέμα 104,6 παραδεχόμενος ότι «στον χορό υπήρχε κόσμος».
«Στην αρχή της εκδήλωσης μου ζήτησαν να σύρω το χορό και ζήτησα να τηρηθούν τα μέτρα. Ανά 1 ώρα ήταν στο μικρόφωνο ο πρόεδρος ζητούσε να τηρούνται οι αποστάσεις. Μου είπαν ότι πέρασε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και όλα ήταν εντάξει στην αρχή και μετά ξαναπέρασε και επέβαλε πρόστιμο» πρόσθεσε.

Φωτογραφία: permissos.gr

«Ο προβληματισμός είναι αν πρέπει να δίνουμε άδειες σε αυτές τις εκδηλώσεις» επανέλαβε ο κ. Κουτσούμπας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Σημειώνεται ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Πούλου, αλλά και ο δήμαρχος Λειβαδιάς Ιωάννης Ταγκαλέγκας.
Σημειώνεται ότι το γλέντι διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Υψηλάντη στην πλατεία Αλιάρτου, με καλεσμένη την λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της ιστοσελίδας permissos.gr ο συνωστισμός ήταν μεγάλος, γεγονός που προκάλεσε συναγερμό στις υγειονομικές Αρχές της χώρας οι οποίες έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα πως τέτοια φαινόμενα θα μπορούσαν να «γκρεμίσουν» την μέχρι τώρα προσπάθεια της χώρας.