iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ραφήνα Λύσαμε
τον ''γρίφο'' του
Φραγκίσκου Σαργολόγου


Στην ''καρδιά'' της πανδημίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Ραφήνα ο επιχειρηματίας Φραγκίσκος Σαργολόγος.

Θα ήταν ψέμα αν λέγαμε ότι τον γνωρίζαμε... Η πρώτη δωρεά αντισηπτικών και άλλων ειδών ατομικής προστασίας έγινε στο Λιμεναρχείο Ραφήνας και τον πλοίαρχο Δημήτρη Κυριακουλόπουλο για τις ανάγκες των ανδρών του Σώματος. Ακολούθησαν δωρεές στο Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και τον Αστυνόμο Δημήτρη Δελτσίδη, το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας και τον διοικητή του κ. Ξυνό, τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου και την Ένωση Εστιατόρων Αττικής.

Ο κ. Σαργολόγος επόμενο ήταν, ''κέντρισε'' το ενδιαφέρον τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και των ΜΜΕ. Τα σενάρια άρχισαν να εξυφαίνονται, οι πληροφορίες διαδέχονταν η μία την άλλη, κάποιες δηλώσεις του κ. Σαργολόγου είδαν το φως. Έτσι το ονομά του άρχισε να συζητείται ευρέως στην περιοχή.

Πρόεδρος του ομίλου Therasys με δραστηριότητα στο ιατρικό πεδίο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο κ. Σαργολόγος έχει εξαιρετικά λίγο ελεύθερο χρόνο τόσο για την οικογενειά του όσο και για τους φίλους του.

Το ραντεβού τελικά με την iselida.gr έγινε εφικτό μετά από εβδομάδες...

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, γιατί το προφίλ του κ. Σαργολόγου μέσα από τη δημοσιογραφική συζήτηση είναι καθαρό. Άνθρωπός χαμηλών και σταθερών τόνων (σε βαθμό καρδιογραφήματος αθλητή), ευρυμαθής, ευγενής και προφανώς με αναπτυγμένο το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης. Αυτά για τον άνθρωπο. Υπερδραστήριος, σοβαρός, με σημασία στη λεπτομέρεια και δημιουργικός ως επιχειρηματίας.

Και τώρα ''στο ψητό''... Τι θα κάνει με την τοπική αυτοδιοίκηση. Θα ασχοληθεί με τα κοινά στο άμεσο ή μακρινό μέλλον?

Αν στοιχηματίζαμε θα λέγαμε ναι, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε τη στόχευση και το επίπεδο. Από όσα αντιληφθήκαμε μάλλον το σκέφτεται. Αλλά προς το παρόν ας μείνουμε εδώ και αφήνουμε τον χρόνο να μιλήσει... Αλλά φαίνεται ότι πλησιάζει τη ''σκακιέρα''...