iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Έκκληση για αίμα
από το Εθνικό
Κέντρο Αιμοδοσίας


Έκκληση στους αιμοδότες, τακτικούς και νέους, κάνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) να απευθυνθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες των δημόσιων νοσοκομείων, στα προγράμματα αιμοδοσίας συλλόγων και φορέων αλλά και στην εξωνοσοκομειακή, αίθουσα Αιμοδοσίας του Κέντρου, στο Αιγάλεω Αττικής, προκειμένου να προσφέρουν αίμα για τις αυξημένες ανάγκες της τρέχουσας περιόδου – ανάγκες που έχουν προκύψει και λόγω της εποχής, καθώς το καλοκαίρι μειώνονται τα αποθέματα αίματος, αλλά ιδίως εφέτος και λόγω κορωνοϊού, που υψώνει επιπλέον εμπόδια στην αιμοδοσία.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας λειτουργεί σταθερή αίθουσα αιμοδοσίας εκτός Νοσοκομείου, στο Αιγάλεω (Λ. Θηβών 314, γήπεδο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης -πλησίον ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω) με ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 20:00 (κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά για να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 2105697986 ή να στείλουν e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.