iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Αμίλητος ο δράστης
της Κοζάνης
με το τσεκούρι


Η αγωνία για την κατάσταση της υγείας των τριών εφοριακών που δέχτηκαν επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης συνεχίζεται.

Η κατάσταση της υγείας του 56χρονου εφοριακού είναι η σοβαρότερη όλων, καθώς ο Ξ.Π. παραμένει στην ΜΕΘ διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Εχει υποβληθεί ήδη σε νευροχειρουργικές επεμβάσεις, όπου εμφανίστηκαν ήπια σημάδια βελτίωσης, που ωστόσο δίνουν αμυδρές ελπίδες να αντέξει. Την ίδια ώρα, στην ΜΕΘ παραμένει και η 67χρονη Π.Θ που είναι επίσης διασωληνωμένη, αλλά σε σταθερή κατάσταση, ενώ η 47χρονη Μ. Μ. εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με σταθερή πορεία στην υγεία της και εκτός κινδύνου.
Την ίδια ώρα, η ΔΟΥ Κοζάνης αναμένεται να λειτουργήσει και πάλι κανονικά από σήμερα, αλλά με διαφορετικό ωράριο. Οι υπάλληλοι προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ της επίθεσης, καθώς τρεις συνάδελφοί τους έχουν τραυματιστεί, με τους δύο να είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Ο δράστης, που κρατείται στον Κορυδαλλό, εξακολουθεί να μην μιλά στην αστυνομία για τους λόγους στους οποίους προέβη σε αυτή την επίθεση. Ο δικηγόρος της οικογένειάς του δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως επιμένει να μην λέει λέξη για την επίθεση και μάλιστα δεν ζήτησε καν την συνδρομή δικηγόρου.