iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Ραφήνα Οι δωρεάν
ταινίες του ΔΟΠΑΠ
για 29 και 31/7


Οι δωρεάν προβολές του ΔΟΠΑΠ για την επόμενη εβδομάδα στο σινεμά Αελλώ..
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 Ιουλίου

SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ

SONIC THE HEDGEHONG

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φόουλερ.

Πρωταγωνιστούν: Τζιμ Κάρεϊ, Τζέιμς Μάρντσεν.

Διάρκεια: 99 λεπτά (Μεταγλωττισμένη)

Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Sonic και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 Ιουλίου

ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ

DIVORCE CLUB

Σκηνοθεσία: Μικαέλ Γιούν.

Πρωταγωνιστούν: Αρνό Ντικρέ, Φρανσουά-Ξαβιέ Ντεμεζόν.

Διάρκεια: 108 λεπτά

Μετά από πέντε χρόνια γάμου, ο Μπεν χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν ανακαλύπτει ότι η πολυαγαπημένη σύζυγός του τον απατά και θέλει να πάρουν διαζύγιο. Ενώ όλοι οι φίλοι τους μοιάζουν να παίρνουν το μέρος της και να τον εγκαταλείπουν κι αυτοί, ο Μπεν συναντάει τον Πάτρικ, παλιό του φίλο από το πανεπιστήμιο που έχει επίσης χωρίσει πρόσφατα. Μαθαίνοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μπεν, ο Πάτρικ τον προσκαλεί να μετακομίσει στο σπίτι του, μια πολυτελή μονοκατοικία με όλες τις ανέσεις. Αλλά οι δύο συγκάτοικοι σύντομα βρίσκουν κι άλλη παρέα: άλλους διαζευγμένους, χωρισμένους και εργένηδες που αναζητούν κι αυτοί καταφύγιο. Με το ένα πάρτι να διαδέχεται το άλλο, η βίλα μετατρέπεται σιγά-σιγά σε ένα VIP κλαμπ όπου όλοι μπορούν να ...βουτήξουν πίσω στην εργένικη ζωή.

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο θερινό κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ» στους Δημότες και μόνιμους
κατοίκους Ραφήνας Πικερμίου για την παρακολούθηση επιλεγμένων ταινιών Α’ προβολής , παραστάσεων και παιδικών παραστάσεων.
Κάθε Δημότης ή μόνιμος κάτοικος θα έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης τεσσάρων (4) δωρεάν προβολών ή παραστάσεων σε όλη τη
διάρκεια του προγράμματος, ώστε να μπορεί να καλυφθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός συμπολιτών μας.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Για τη διασφάλιση και την τήρηση της προτεραιότητας στις κρατήσεις των θέσεων των δικαιούχων του προγράμματος
οι Δημότες και μόνιμοι κάτοικοι Ραφήνας Πικερμίου μπορούν να καλούν:Στα τηλέφωνα του ΔΟΠΑΠ : 2294026073 (8:00 - 14:00)
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για τους Δημότες Ραφήνας Πικερμίου, δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών παρά μόνο το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας κατά την είσοδο στον κινηματογράφο.

 

Για τους μόνιμους κατοίκους απαιτείται απλώς η πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας (Ε1) είτε στο ΔΟΠΑΠ κατά την κράτηση, είτε ηλεκτρονικά.