iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Η Ελονώρα Μελέτη
κάθε πρωί στις
11 στον Alpha


Νωρίς, νωρίς πίσω στη δουλειά εφέτος η Ελεονώρα Μελέτη, που επιστρέφει στη μικρή οθόνη μαζί με το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της χώρας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εκπομπή της παρουσιάστριας κάνει λογοπαίγνιο με το… μελετηρό επίθετό της. Φαίνεται πως όσες φορές η Ελεονώρα Μελέτη φλέρταρε με το infotainment, οι ιθύνοντες εμπνεύστηκαν από το επίθετό της για το όνομα της εκπομπής.
«Ωρα για Μελέτη», θα είναι ο τίτλος της εκπομπής που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 π.μ., με τον Νίκο Μάνεση να ενορχηστρώνει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.
Οπως περιγράφει το δελτίο Τύπου του Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη θα μας λέει «καλημέρα» μέσα από μια εναλλακτική, πρωινή, ενημερωτική εκπομπή.

Η Ελεονώρα θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, θα παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις… αλλιώς, θα τραβάει την κουρτίνα και θα φέρνει το παρασκήνιο στο προσκήνιο.

Η εκπομπή, με έμφαση στην επικαιρότητα, τα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν, με ζωντανές συνδέσεις, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media, θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.