iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ανήλικος διέρρηξε
σπίτι για να κλέψει
ένα μπουκάλι ουίσκι


Ένα μπουκάλι... ουίσκι ήταν όλη κι όλα η λεία της διάρρηξης στο σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά κινητοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας για να εντοπίσουν τους δυο δράστες!

Όταν τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ο ένας ήταν ανήλικος!

Οι δυο Έλληνες διέρρηξαν την πόρτα με ένα αιχμηρό αντικείμενο, άρπαξαν την φιάλη του οινοπνευματώδους ποτού και το έβαλαν στα πόδια. Όμως, ο ένοικος τους είδε και τους περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι τους εντόπισαν σε κεντρική πλατεία της Πάτρας και τους πέρασαν χειροπέδες, επιστρέφοντας το μπουκάλι στον ιδιοκτήτη του.

Στην προανάκριση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το πρωί του Δεκαπενταύγουστου, ο πιτσιρίκος μαζί με τον ενήλικο συνεργό του είχαν τρυπώσει από ένα ανασφάλιστο παράθυρο σε ένα ακόμη σπίτι και είχαν αρπάξει κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ και ένα πορτοφόλι με 20 ευρώ. Ο ενήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ σε βάρος του ανήλικου λάτρη του αλκοόλ σχηματίστηκε δικογραφία που περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του.