iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ο Τόλης Πικουλίδης
οδήγησε τη ΓΓΑ στον
τελικό των ΜΜΕ


Ο Τόλης Πικουλίδης οδήγησε την ομάδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στον μεγάλο τελικό του επίσημου πρωταθλήματος ΜΜΕ το Σάββατο 31 Οκτωβρίου!

Μια ομάδα μοντέλο που απαρτίζουν εργαζόμενοι στη ΓΓΑ και στα μέσα ενημέρωσης (δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι) ενώ ο Τόλης έχει δελτίο λόγω παλαιότερη αθλητικής αρθρογραφίας του σε τοπικές εφημερίδες και σχολιασμό αγώνων ποδοσφαίρου σε τοπικό site.

Κι αν ο Πικουλίδης είναι ο σούπερ σταρ της ομάδας, αγωνίζονται και άλλοι 17 ποδοσφαιριστές που όλοι βοήθησαν για να κατακτήσει αρχικά η ομάδα το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να συμμετέχει στον μεγάλο τελικό για το υπερτρόπαιο!

Ανασμεσά τους και ο ''γερόλυκος'' Αργύρης Κωστάκης που με τη συμμετοχή του στον τελικό, γίνεται ο γηραιότερος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος που θα μπει στο γήπεδο σε ηλικία 57 ετών! Αν μάλιστα η ΓΓΑ κατακτήσει το τρόπαιο θα κάνει κι άλλο ένα ρεκόρ, ως ο παίκτης με την κατάκτηση τελικού με τέσσερις διαφορετικές ομάδες στην καριέρα του (προηγούμενες Κέρδος 1990, Flash 1996, Alpha 2004) ενώ έχει συμμετοχές σε τελικούς χωρίς να τους κερδίσει με τις ομάδες Star, Ριζοσπάστης και Νέα.

Πάντως το ρεκόρ κατάκτησης τροπαίων (αλλά με μία ομάδα που απλώς άλλαξε όνομα από Σκάι σε Alpha) έχει ένας άλλος συμπαίκτης τους στη ΓΓΑ ο Άρης Καραίσκος. Εννέα στη μεγάλη πορεία του στα γήπεδα.