iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 16 Μαΐου 2024

Σπύρος Κάρλος:
''Αυξημένη κίνηση
στους δρόμους''


Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr επικοινώνησε για την εικόνα στους δρόμους της Αττικής την περίοδο της καραντίνας, με τον πλέον κατάλληλο.

Τον Σπύρο Κάρλο, ο οποίος ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής ταξί είναι από το πρωί ως το βράδυ στο τιμόνι και έχει...καλό ρεπορτάζ!

Ο κ. Κάρλος μας περιέγραψε μια εικόνα σχεδόν κανονικότητας τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες, όπου οι γονείς αφήνουν και παίρνουν τα παιδιά από το δημοτικό και το νηπιαγωγείο και οι εργαζόμενοι πηγαίνουν ή φεύγουν από τη δουλειά τους. ''Ο κόσμος φοβάται να μπει στα Μέσα μαζικής μεταφοράς και παίρνει το αυτοκινητό του'' σημειώνει ο κ. Κάρλος, ο οποίος ενδεικτικά μας είπε πως οι κεντρικές λεωφόροι Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κηφισίας, Συγγρού σε ορισμένα τμήματα τις ώρες αιχμής είναι...μποτιλιαρισμένες!

''Να τώρα που σας μιλάω μεσημέρι Τετάρτης στη λεωφόρο Μαραθώνος στο φανάρι δεξιά για Ανθούσα περιμένουν 10-12 ΙΧ'' τονίζει ο κ. Κάρλος.

Κίνηση υπάρχει και στη λεωφόρο Μαραθώνος μας επισημαίνει, αυξημένη κατά περίπου 30% σε σχέση με την καραντίνα της άνοιξης που δεν κυκλοφορούσε ψυχή.