iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Η επιστολή αγανάκτησης
του Μάκη Τουρλή
στη Νίκη Κεραμέως


Με ανοικτή επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως ο Μάκης Τουρλής των Hello Ραφήνας Αρτέμιδας εκφράζει την αγανακτησή του. Διαβάστε την επιστολή

Αξιότιμη κ. Υπουργέ,
Με απολυτότητα και αλαζονεία, αρνούμενη οποιαδήποτε διαβούλευση με εκπροσώπους του Κλάδου μας, ανακοινώσατε προχθές τη λειτουργία των Δημοτικών σχολείων με τηλεκπαίδευση στη ζώνη 2:00-5:20.

Αναστατώσατε το πρόγραμμα γονιών, μαθητών και εργαζομένων στα ΚΞΓ λόγω έλλειψης δυνατότητας του σχολικού δικτύου να υποστηρίξει την εξ' αποστάσεως εκπαίδευση και λόγω πλήρους απουσίας σχεδίου για τα σχολεία.

Κα Υπουργέ,
Θα ήταν τελικά μάλλον έκπληξη αν μας λαμβάνατε υπόψιν σας πριν πάρετε τις αποφάσεις σας!

Ο κλάδος μας έχει βιώσει, απ' όλες τις κυβερνήσεις, την προσπάθεια υποβάθμισης και απαξίωσης του ρόλου του, χαρακτηριζόμενος υποτιμητικά "παραπαιδεία" ενώ, σκοπίμως σας διαφεύγει, ότι προσφέρει ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ και όχι συμπληρωματική του σχολείου εκπαίδευση.
Αναρωτιέμαι, εκείνα τα περίφημα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, που ζητάτε για τις προσλήψεις με προκηρύξεις ΑΣΕΠ στο δημόσιο και ευρύτερα δημόσιο τομέα, πως θα είχαν αποκτηθεί χωρίς τη συμβολή του κλάδου μας, ο οποίος, μάλλον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, έχει αναλάβει αυτό το έργο!

Κα Υπουργέ,
Μπορεί να μην έχουμε την αναγνώριση που θα έπρεπε από σας, γι'αυτό και επιδεικτικά μας αγνοήσατε, όμως έχουμε μια άλλη, πιο σπουδαία αναγνώριση!
Αυτή των γονιών και των μαθητών μας!

Γιατί εμείς, αντίθετα με εσάς, από το Μάρτιο που κληθήκαμε να "κολυμπήσουμε σε αχαρτογράφητα νερά"
ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΑΜΕ
ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΜΕ
ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΜΕ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΜΕ

και είμαστε πάντα ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ για να δώσουμε λύσεις και στήριξη στους μαθητές μας, να μην τους προδώσουμε στα δύσκολα, να τους εμπνεύσουμε ασφάλεια και να εξασφαλίσουμε την ομαλή συνέχιση των μαθημάτων τους!

Από αύριο η πλειοψηφία των ΚΞΓ, μετά την απόφασή σας, θα λειτουργήσει πρωί -απόγευμα, με νέο πρόγραμμα! Το 3ο κατά σειρά!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, κ. Υπουργέ!

Με την αγάπη, τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της προσπάθειάς μας από γονείς και μαθητές!
Γιατί αυτή είναι η δύναμή μας! Η καταξίωσή μας στη συνείδησή τους!

Κι αυτή η δύναμη, κ. Υπουργέ, κάνει εμάς τα Κέντρα.... "υπολοίπων δραστηριοτήτων", όπως υποτιμητικά μας αποκαλέσατε, να είμαστε ΠΑΝΤΑ σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίζουμε τις όποιες προκλήσεις των καιρών!

Αυτή η δύναμη, κ. Υπουργέ, είναι το δικό μας... PLAN B!