iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 15 Μαΐου 2024

Θλίψη για τον 25χρονο
αλλά και ερωτήματα
για την ενημέρωση


''Πάγωσε'' η κοινή γνώμη στην είδηση ότι πέθανε από κορωνοιό ένας 25χρονος.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ενώνει τη θλίψη της μαζί με όλη την κοινωνία και συλλυπείται ειλικρινά την οικογενειά του παιδιού.

Δεν μπορούμε όμως να μην επισημάνουμε ότι δυστυχώς ο 25χρονος σε νεαρότερη ηλικία είχε αντιμετωπίσει σοβαρότατο καρδιολογικό πρόβλημα και είχε χειρουργηθεί ενώ ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Ο νεαρός από το χωριό Δήμητρα Σερρών, συνεπώς ναι μεν το τελευταίο διάστημα ήταν υγιής, αλλά στο παρελθόν είχε ταλαιπωρηθεί από την καρδιά του. Ο διευθυντής του νοσοκομείου Σερρών δήλωσε στο ΟΡΕΝ πως αυτό που προβλημάτισε τους γιατρούς τις πρώτες ημέρες της νοσηλείας του παιδιού με πνευμονία ήταν η ραγδαία επιδείνωση της λειτουργίας της καρδιάς του και γι αυτό διακομίσθηκε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη. Αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε...

Απλώς το σημειώνουμε επειδή οι τίτλοι της τηλεόρασης και του διαδικτύου μένουν στην ηλικία. 

Η κυβέρνηση λοιπόν με αφορμή αυτό το τραγικό περιστατικό ας εστιάσει σε όλους τους ανθρώπους και όλες τις ηλικίες. Όχι μόνο στους ηλικιωμένους. Όλοι πρέπει να προσέχουμε και ιδιαίτερα όσοι είχαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο παρελθόν ανεξαρτήτως ηλικίας!

Και φυσικά μην ξεχνάμε την τραγικότητα του νιού. Αν δεν υπήχρε ο 25χρονος και χιλιάδες άλλοι άνθρωποι θα ζούσαν με το προβλημά τους. Αλλά ο ιός του έδωσε τη χαριστική βολή.