iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Καταπέλτης''
ο Χρήστος Τσεμπέρης
για τον πρόεδρο του ΟΛΡ


''Κατακεραυνώνει'' τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Σπύρο Χρυσοφώτη ο αντιδήμαρχος επικοινωνίας του δήμου Ραφήνας Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης με ανάρτηση στο fb.
Ο διορισμένος πρόεδρος του ΟΛΡ ανακάλυψε ξαφνικά τον Άγιο Νικόλαο στη Ραφήνα, υπαναχωρεί από την εκπεφρασμένη θέση του Οργανισμού που "προεδρεύει" και αρνείται λέει την παραχώρησή του στο Δήμο και τους πολίτες που φυσικά ανήκει και κάνει τον...ιδιοκτήτη. Δεν παραχωρώ τον Αγιο Νικόλα δηλώνει.
Γιατί είναι λέει "η απόλυτη συνέχεια του λιμανιού της Ραφήνας, είναι ο προστάτης των ναυτικών, εμείς φροντίζουμε τον χώρο, εμείς κάνουμε τα έργα"...
Προφανώς σε έργα με τα λεφτά του Δήμου και των Δημοτών αναφέρεται και κάπου έχει μπερδευτεί ή έχει μνήμη ασθενή και απολύτως επιλεκτική.
Όταν ο Οργανισμός στο πλαίσιο της οικονομικής του δυσπραγίας ζητούσε προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, για να αναλάβει ο τελευταίος το οικονομικό κόστος της μελέτης και του έργου αντιστήριξης των πρανών στο λόφο του Α. Νικολάου, ώστε να ολοκληρωθεί η απόφαση για τη μεταβίβαση τμημάτων της χερσαίας ζώνης στο Δήμο (συμπεριλαμβανομένου του Α.Νικολάου) , τότε ήταν καλά. Πλήρωναν άλλοι και δεν έβγαζε μιλιά. Και το έργο γινόταν. Οχι όμως από τον ΟΛΡ. Κιχ ο Πρόεδρος.
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού, τίμησε το λόγο και τις υπογραφές της , εισηγήθηκε και πάλι θετικά και διέσωσε το όποιο κύρος διέσυραν με τις οβιδιακές μεταμορφώσεις τους ορισμένοι, που νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με μια ολόκληρη Πόλη σα να μοιράζουν την περιουσία των ...προγόνων τους.
Άγιε Νικόλα φύλαγε κι Άγια Θαλασσινή.
Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό Συμβούλιο