iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Γιώργος Κώτσηρας:
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ
Κ. Λιμανάκι και Μάτι


Ο νέος υφυπουργός δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, κάτοικος Νέας Μάκρης, ποτέ δεν ξεχνά τα προβλήματα της ανατολικής Αττικής όπου πολιτεύτηκε χρόνια, αλλά τελικά εξελέγη βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στον δυτικό τομέα Αθηνών. 

Ο κ. Κώτσηρας μόλις 36 ετών μάχιμος δικηγόρος, ''με ένσημα'' από νεαρός, είχε παραχωρήσει λίγες ημέρες μετά την εκλογή τους στις 5 Αυγούστου 2019 την πρώτη του συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr. Ας θυμηθούμε ένα απόσπασμα.

Έχετε δεσμευτεί ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ τον όλεθρο στο Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι. Θα το τηρήσετε?

Δε μπορώ και δεν θέλω να το ξεχάσω. Όσο κι αν η ανάμνηση πονάει και ταράζει, η μνήμη είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε τέτοια τραγικά περιστατικά στο μέλλον. Αισθάνθηκα βαθιά ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού, Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την αποκατάσταση των πληγεισών, από την περσινή πύρινη λαίλαπα, περιοχών. Οι άνθρωποι στις περιοχές αυτές έχουν ανάγκη να νιώσουν πως η Πολιτεία είναι δίπλα τους και δεν τους έχει ξεχάσει,  καθώς πέρασε ήδη ένας χρόνος εγκληματικής απραξίας της προηγούμενης κυβέρνησης. Ο εφιάλτης δεν θα ξεχαστεί, αλλά οι πληγές πρέπει να κλείσουν και θα επουλωθούν.