iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα
στην κοινωνία οι
τηλεμαιντανοί γιατροί


Η επιστήμων Βάνα Παπαευαγγέλου στη συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε επισήμως ότι, ''μετά την Πρωτοχρονιά δεν είδαμε επιθετική αύξηση κρουσμάτων-διασωληνωμένων, αν και αυξήθηκαν ελαφρά τα κρούσματα στην Αττική, γεγονός το οποίο παρακολουθούν οι ειδικοί''.

Αυτό σημαίνει ότι επισήμως ''κάτι δεν πάει καλά''. Δεν περάσαμε ''μαύρες'' γιορτές ψυχολογικά (και οικονομικά) όταν από το πρωί ως το βράδυ τηλεμαιντανοί γιατροί μας εκφόβιζαν συνειδητά ότι το άνοιγμα λιανεμπορίου, κομμωτηρίων, οι βόλτες στο στολισμένο Σύνταγμα και άλλες πόλεις, αλλά κυρίως τα οικογενειακά ρεβεγιόν θα έφερναν ''τρίτο φονικό κύμα της πανδημίας'', καθώς και το άνοιγμα των δημοτικών που θα εξακόντιζε στα ύψη τα κρούσματα. 

Προφανώς δεν έγινε τίποτα, όπως επισήμως ανακοίνωσε η κ. Παπαευαγγέλου 15 ημέρες μετά (το χρονικό όριο ασφαλείας και επώασης του ιού) το ''ξεσάλωμα'' της πρωτοχρονιάς. Οι τηλεμαιντανοί πυροβόλησαν τα πόδια τους με τη συμπεριφορά τους.

Μένει τώρα για τους τηλεμαιντανούς ένα τελευταίο ''σκαλοπάτι ελπίδας'' να... δικαιωθούν. Τα Φώτα και το καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο.

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον.