iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 07 Μαΐου 2024

Αρχίζει το
διαδικτυακό καρναβάλι
της Πάτρας


«Το πλήρωμα… του χρόνου» θα είναι το φετινό θέμα του πατρινού καρναβαλιού, που θα ξεκινήσει το Σάββατο με την τελετή έναρξης και την παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη.

Το καρναβάλι της Πάτρας θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού και με την ελπίδα να είναι το τελευταίο καρναβάλι της οθόνης.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης, «Καρναβάλι Πάτρας», Ήρα Κουρή, «έχει ετοιμαστεί, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό του δήμου και το ΔΗΠΕΘΕ, ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων, που θα μεταδίδονται τηλεοπτικά και διαδικτυακά μεταφέροντας τον παλμό του καρναβαλιού και της πατρινής δημιουργίας σε κάθε γεωγραφική άκρη με την συνδρομή της τεχνολογίας».

Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 9:00 το βράδυ με όλα τα πρωτόκολλα προφύλαξης, για τους εμπλεκόμενους, λόγω κορωνοϊού, μέσα από το δημοτικό θέατρο «Απόλλων» και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε ζωντανή εκπομπή από τοπικά - περιφερειακά κανάλια και σε live streaming από το site του διαδικτύου και την επίσημη σελίδα του πατρινού καρναβαλιού carnivalpatras.gr.