iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Μια εξήγηση για
την εστίαση από
την iselida.gr


Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr οφείλει μια εξήγηση στους αναγνώστες της, μόνιμους και ''τυχαίους'' του fb....

Πριν μία εβδομάδα γράψαμε με τίτλο ''ανοίγει η εστίαση την 1η Φεβρουαρίου?'' ένα ρεπορτάζ που με βάση τις πληροφορίες μας, αλλά και την αισιόδοξη ατμόσφαιρα που επικρατούσε - γι αυτό και το ερωτηματικό στον τίτλο - το πιθανότερο σενάριο ήταν να ανοίξει η εστίαση την 1η Φεβρουαρίου με πελάτες μόνο στον εξωτερικό χώρο και θερμάστρες.

Ωστόσο η πραγματικότητα μας προσπέρασε και όλα δείχνουν πως η εστίαση θα ανοίξει στην καλύτερη περίπτωση στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ υπάρχει και η απαισιόδοξη προοπτική να ανοίξει γύρω στις 15 Μαρτίου. Δεν συζητάμε για χώρους νυκτερινής διασκέδασης, που πάνε προς το Πάσχα!

Ο κλάδος της εστίασης με δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρηματίες στο χείλος του γκρεμού δυστυχώς χτυπήθηκε αλύπητα. Το ξέρουμε όλοι.

Δεν έχουμε να γράψουμε κάτι άλλο. Θέλαμε να εξηγήσουμε και φυσικά αν αυτό εκλαμβάνεται ως συγνώμη την καταθέτουμε. Ήμασταν αισιόδοξοι, θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη...

Ας ελπίσουμε ότι στο συντομότερο ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ θα ανοίξουν να εργαστούν οι άνθρωποι και κατά δεύτερο λόγο να διασκεδάσει ο κόσμος που είναι στα οριά του...