iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Αρβανιτογιάννης jewelry
Ειδικές παραγγελίες
Ομορφιά και ποιότητα


Οι ειδικές παραγγελίες στην Arvanitogiannis Jewelry είναι ένα από τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει στον χώρο του κοσμήματος, καθώς οποιαδήποτε ιδέα και συνδυασμός κοσμημάτων μπορεί να υλοποιηθεί.

Ότι επιθυμία έχει ο πελάτης που χρήζει ειδικής παραγγελίας , είτε από κοσμήματα σε φωτογραφίες , κοσμήματα από κινηματογραφικές ταινίες , ή ακόμα και κοσμήματα με δικό του σχέδιο η Arvanitogiannis Jewlery το κατασκευάζει με 100% επιτυχία.

Τα κοσμήματα ήταν πάντα ένα θέμα τεράστιας γοητείας. Είναι σύμβολα πλούτου, ομορφιάς και κύρους, που προσφέρουν πάντα χαρά. Στην Arvanitogiannis Jewelry μπορείτε εύκολα να βρείτε υψηλής ποιότητας ασημένια και χρυσά κοσμήματα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη με εξαιρετικό σχεδιασμό και φινίρισμα. Ειδικότητά μας – ο υπέροχος συνδυασμός μετάλλων για κοσμήματα και αξεσουάρ πολυτέλειας!

Το εργαστήριό μας ειδικεύεται στην κατασκευή κοσμημάτων κατόπιν παραγγελίας. Η Arvanitogiannis Jewelry προσφέρει ένα ευρύ φάσμα από χειροποίητα κοσμήματα όπως δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ, μενταγιόν, σταυρούς και άλλα πολλά όσων αφορά το χειροποίητο κόσμημα. Παράγουμε χειροποίητα ασημένια και χρυσά κοσμήματα ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας. Η εμπειρία μας στο σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων και η επιμονή μας στην υψηλής ποιότητας πολύτιμων μετάλλων και πολύτιμων λίθων είναι μια εγγύηση για τους πελάτες μας.

Κάθε χειροποίητο κόσμημα από εμάς είναι καινοτόμο και μοναδικό. Κλασσικά κοσμήματα, μοντέρνα κομμάτια, απλά ή σύνθετα έργα σε ειδικές παραγγελίες αλλά και επισκευές κοσμημάτων – όλα τα προϊόντα μας είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας και το γούστο σας!

Ραφήνα: 22940 33229 – Κιν.: +(30) 698 623 8095

Διασταύρωση Ραφήνας Λ. Μαραθώνος και Παπανδρέου

Σας περιμένουμε με τις δικές σας ιδέες για παραδοσιακό και μοντέρνο κόσμημα!