iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Μας προιδεάζουν για...
κάτι με τις ''ουρές''
και το ''τρίτο κύμα'';


Τις τελευταίες δυο τρεις ημέρες ''οργιάζουν'' τα δημοσιεύματα σε κεντρικά ενημερωτικά site και φυσικά στα τηλεοπτικά κανάλια για τεράστιες ''ουρές'' στα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας, για ''τρίτο κύμα'' κορωνοιού αν δεν προσέξουμε, για υφασμάτινες μάσκες που δεν προφυλάσσουν, για ''ανησυχίες'' των επιστημόνων που ανοίγουν και τα λύκεια, για αργό ρυθμό εμβολίων με ευθύνη των εταιριών, που βεβαίως συνοδεύονται για ακόμη μία φορά από αντιφατικές δηλώσεις ''ειδικών'' στα τηλεπαράθυρα.

Αν θέλουν να μας το φέρουν ''απ έξω απ έξω'' για παράταση της πανεθνικής καραντίνας έως το Πάσχα ας μας το πούνε από τώρα να το πάρουμε απόφαση ή αν πρόκειται να εφαρμόσουν καραντίνα σαν του περυσινού Απριλίου που στους δρόμους δεν κυκλοφορούσαν ούτε τα αδέσποτα. Ή μήπως μετά από κάποιες ημέρες ξανακλείσουν τα σχολεία,το λιανεμπόριο και τα κομμωτήρια?

Θα ήταν πιο ηθικό, δίκαιο και αντρίκιο να μας ενημερώσουν από τώρα και όχι με ''το μαρτύριο της σταγόνας''.

Ή στην τελική ας εφαρμόσουν κανονική καραντίνα και όχι στα ''χαρτιά''. Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτό εδώ και μήνες δεν είναι καραντίνα. Καραντίνα επεβλήθη μόνο στην εστίαση με χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους να έχει διαλυθεί η ζωή τους.

Α και οι ''ουρές'' δεν είναι έξω από τα μαγαζάκια του κέντρου ή τα μαγαζιά στις γειτονιές, αλλά στα πολυκαταστήματα και τα εμπορικά κέντρα ''γίγας''...