iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Ραφήνα Παναγιώτης
Δήμας: ''Να αρχίσει
διάλογος για το λιμάνι''


Τη δική του ματιά στην ''αιώνια'' διαμάχη του Δήμου με τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου με τη ''Νέα Αρχή'' Παναγιώτης Δήμας.
Ραφήνα 2021 (η 2011;)
Σε μια πολη που περισσεύει η ομοθυμία σε ολα τα επιπεδα, θα ηθελα να πω δυο λόγια για την τελευταία κόντρα που εχει δημιουργηθεί (υπαρχει πολλα χρονια βασικα), μεταξυ του δημάρχου και της διευθύνουσας συμβούλου του ΟΛΡ.
Άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις ανώτερης αρχής (εκλεγμένοι η μη δεν εχει και μεγάλη σημασία),δεν μπορει παρα να ειναι ικανοί και άξιοι να φέρουν εις πέρας καταστάσεις που διαχειρίζονται.
Κρατώντας αυτο σαν γνώμονα,θα περίμενα εναν πιο εποικοδομητικο διάλογο απο τις ειρωνίες, τη δηκτικοτητα (στα social media) και το ποιος αγαπαει την πολη αυτη και τους δημότες της περισσότερο.
Κάποιες πόλεις θα παρακαλούσαν να είχαν λιμανι για πολλούς λόγους, οπως ομορφιά τοπίου, οικονομικούς λόγους καθώς και λόγους προβολής.
Για ολα τα παραπανω,ειναι επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει αμεσα ενας διάλογος για να βρεθούν λύσεις στα προβληματα που εχουν προκύψει ολα αυτα τα χρονια και εμποδίζουν την αρμονική και εποικοδομητική συνύπαρξη των δυο φορέων της πόλης μας προς οφελών των πολιτών.
Μονο αν γινει αυτο,θα πουμε οτι πραγματικά υπαρχει πρόθεση (την οποία προς το παρον εχουμε καθε δικαίωμα να αμφισβητούμε) και απο τις δυο πλευρές να βοηθήσουν την πολη και τους πολίτες της.
(Ανησυχίες καθε απλού πολίτη της Ραφηνας, ειτε ασχολείται με τα κοινά ειτε οχι, ειτε δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή ειτε οχι, μικρη σημασία εχει..)