iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Σκληρή επίθεση
του ΣΥΡΙΖΑ στον
πρόεδρο της ΕΡΤ


Επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Προέδρου της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα τον οποίο εγκαλεί για τον τρόπο που παρουσίασε ανακοίνωση του κόμματος.

Με σκληρή γλώσσα επισημαίνει ότι «ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως πλέον δεν είναι διευθυντής του γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη αλλά πρόεδρος της Δημόσιας τηλεόρασης». Την επίθεση εξαπολύει σε ανακοίνωσή του «για την παρουσίαση από την ΕΡΤ της παραβίασης των υγειονομικών μέτρων από τον πρωθυπουργό».

 
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η ΕΡΤ μόλις τώρα έκανε το πρωτοφανές: Διάβασε στο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη με 50 άτομα στην Ικαρία, χωρίς να παίξει ούτε μισό πλάνο από το βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Αν νομίζουν πως θα γλιτώσουν έτσι τον κ. Μητσοτάκη από τη χλεύη των πολιτών που υπομένουν τα περιοριστικά μέτρα είναι γελασμένοι», καταλήγει.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Αλέξης Τσίπρας ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το επίμαχο γεύμα.

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Προφανώς δεν πρόκειται πια για επαναλαμβανόμενη ανεμελιά, αλλά για βαθιά υπεροψία και αλαζονεία.
Είμαι εξουσία και κάνω ό,τι θέλω. Γιατί; Μα γιατί μπορώ, βρε αδελφέ.. Άντε, εις υγείαν των κορόιδων!», έγραψε στο Instagram ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, παραθέτοντας και βίντεο από το γεύμα, στο οποίο παρακάθισε ο πρωθυπουργός έπειτα από πρόσκληση τοπικού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.