iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Πώς έγινε το ριφιφί
στις τραπεζικές
θυρίδες του Ψυχικού


Νέα στοιχεία για την «χρυσό ριφιφί» του Ψυχικού προκύπτουν από την έρευνα της Ασφάλειας. Συμφώνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης Βασίλης Γκουρούσης έδρασε μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια άλλων προσώπων, ενώ δεν αποκάλυψε σε κανέναν το ένοχο μυστικό του.

 «Δεν φαίνεται να ήξερε κανείς άλλος το μεγάλο κόλπο που διέπραξε….» λέει με νόημα αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και προσθέτει: «Έδρασε μόνος του στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού».

Η επιλογή των  τεσσάρων θυρίδων – σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση του οι αναλυτές της Ασφάλειας – έγινε πιθανότατα τυχαία με μοναδικά κριτήρια ότι ήταν διπλά στη θυρίδα που διέθετε ο ίδιος, ενώ ήταν μεγάλων διαστάσεων. Υπέθεσε ότι θα κρύβουν θησαυρούς και έτσι αποφάσισε να της παραβιάσει. Δεν προκύπτει πληροφοριοδότης που να γνώριζε ότι οι συγκεκριμένες θυρίδες ανήκουν σε τέσσερις γυναίκες εύπορων οικογενειών των βορείων προαστίων και να τον κατηύθυνε στον συγκεκριμένο στόχο. Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα έχοντας πρώτα εξετάσει και το γεγονός ότι μια εκ των τεσσάρων θυμάτων ήταν πελάτισσα στο ινστιτούτο αισθητικής που διέθετε η σύζυγος του.

ΠΗΓΗ protothema.gr