iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

''Τσουνάμι'' στη Ραφήνα
Ο Λεωνίδας Γανιάρης
υποψήφιος δήμαρχος!


Μια μια είδηση ''μεγατόνων'' ξεκινά ο μήνας! Ο Λεωνίδας Γανιάρης πήρε τη μεγάλη απόφαση να είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2023! 
Ο κ. Γανιάρης ''γέννημα θρέμμα'' Ραφηνιώτης, με εκατοντάδες φίλους πιστεύει πως θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη στις κάλπες. Εδώ και μήνες στριφογύριζε στο μυαλό του η ιδέα να ασχοληθεί δυνατά με τα κοινά. Θυμίζουμε ότι στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με τη ''Συμμαχία Δημιουργίας'' και έχει πάρει ''το βάπτισμα του πυρός''. 
Ο κ. Γανιάρης θα κάνει έξυπνη προεκλογική εκστρατεία, όπως διαρρέει το επικοινωνιακό επιτελείο του. Δεν μάθαμε λεπτομέρειες για τις επόμενες κινήσεις του, πάντως από το φθινόπωρο θα ''πέσει με τα μούτρα'' στην προεκλογική κούρσα. Ο κ. Γανιάρης προβάλει ως η εναλλακτική πρόταση. Ήδη ξεκίνησε συζητήσεις για τα άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδελτιό του και έχει εξασφαλίσει τη στήριξη επωνύμων Ραφηνιωτών, όπως του διάσημου σχεδιαστή μόδας προσωπικού του φίλου Γιάννη Γαλάτη, τον οποίο θα έχει προσωπικό σύμβουλο styling για τις ομιλίες και δημόσιες εμφανίσεις του. 
Όσο για την ονομασία της παράταξης του κ. Γανιάρη ακούγεται: ''οι τριακόσιοι του Λεωνίδα''.
Μετά τη σημερινή αποκάλυψη της είδησης, όπως αντιλαμβάνεστε αλλάζουν τα δεδομένα στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου και σίγουρα δεν θα αισθάνονται καλά οι κύριοι Μπουρνούς, Φαφούτης, Κάρλος, Πιστικίδης και Βασιλόπουλος...
Καλό μήνα σε όλους! Γιατί δεν πρέπει να χάνουμε το χαμόγελο και στα πιο δύσκολα...