iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 02 Μαΐου 2024

Στη λαική αγορά
Νέας Μάκρης η
Μαρία Απατζίδη


Η Μαρία Απατζίδη, βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 , επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά της Νέας Μάκρης όπως μας ενημερώνει δελτίου Τύπου από το γραφείο της.

Η κ. Απατζίδη συνομίλησε με καταναλωτές και παραγωγούς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν την δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας , εν όψει μάλιστα και του επικείμενου νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές, το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Η κα Απατζίδη δήλωσε ότι η είσοδος ιδιωτών στις λαϊκές αγορές, που προκρίνει η κυβέρνηση, θα δημιουργήσει έναν αθέμιτο ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα το κέρδος των μεγαλεμπόρων σε βάρος των μικροπωλητών και την μετατροπή τους σε υπαίθρια mini markets, με άγνωστης προέλευσης προϊόντα.

Η βουλευτής τόνισε ότι τόσο η ίδια όσο και το ΜέΡΑ25 στηρίζουν τους παραγωγούς και τους εμπόρους των λαϊκών αγορών και θα είναι πάντα δίπλα τους, όπως και σε κάθε κλάδο ή πολίτη που δέχεται ανελέητη επίθεση από την ντόπια και ξένη ολιγαρχία, στις συνθήκες της χρεοδουλοπαροικίας που τα μνημονιακά κόμματα μας έχουν εγκλωβίσει.