iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

27 Ιουνίου το ματς
Έλληνες Επίλεκτοι VS
Ελληνική Αστυνομία


Την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα διοργανώνεται στο γήπεδο του Ρουφ το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανθρωπιστικού χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων Έλληνες Επίλεκτοι που τελεί υπό την αιγίδα της διεθνούς οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου, και των Παλαιμάχων Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Όπως και πέρυσι είναι το πρώτο ματς των δύο ομάδων μετά την υγειονομική καραντίνα της πανδημίας και συμβολικά αποφασίστηκε να έχει και το ίδιο κοινωνικό μήνυμα: ''μένουμε δυνατοί''.

Θα προσκληθούν επίσημοι από όλο το φάσμα, ενώ θα επιδιωχθεί τη σέντρα να κάνει μία μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα.

Ο αρχηγός των Ελλήνων Επιλέκτων Αργύρης Κωστάκης τονίζει ''ελπίζουμε αυτό το παιχνίδι να είναι η αφετηρία για να ξαναμπούμε στην κανονική ροή της ''αποστολής'' μας που είναι τρεις λέξεις: ''όπου υπάρχουν άνθρωποι''. Με τα παιχνίδια μας να ευαισθητοποιήσουμε όλη την Ελληνική κοινωνία στη δύσκολη συγκυρία που αφήνει πίσω της η πανδημία. Δημοσιογράφοι, γιατροί, αστυνομικοί, δικηγόροι, βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, δήμαρχοι, δημοτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες που συμμετέχουν στην ομάδα μας, έχουμε όλοι έναν σκοπό. Να κάνουμε το ποδόσφαιρο ''γέφυρα'' ανθρωπιάς και αγάπης. Ευχαριστούμε για την τιμή του ματς την Ελληνική Αστυνομία και την Τροχαία, πυλώνες της κοινωνικής συνοχής και ασφάλειας και ιδιαίτερα την ''ψυχή'' αυτών των αγώνων Γιάννη Δρακόπουλο, μέλος του Δ.Σ. και προέδρου της Επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ''.