iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 09 Μαΐου 2024

Αλέξης Τσίπρας στους
βουλευτές του
ΣΥΡΙΖΑ: ''Όλοι έξω''


Επιχείρηση «εξωστρέφεια» ξεκίνησε στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και το σύνθημα έδωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας ζητώντας από τους βουλευτές να συνομιλήσουν με την κοινωνία.

Η πρόσφατη περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία -η πρώτη επίσημη μετά την καραντίνα- τού ενίσχυσε σύμφωνα με πληροφορίες την εκτίμηση ότι οι πολίτες επιθυμούν την επικοινωνία και την συζήτηση επί των προβλημάτων που τούς απασχολούν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάτι που τούς στέρησαν όλους τους προηγούμενους μήνες οι συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. «Όλοι έξω» φέρεται να είπε στην κοινοβουλευτική ομάδα ο Αλέξης Τσίπρας παροτρύνοντας βουλευτές και στελέχη να εντείνουν τις επαφές τους με εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών και να δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι παρών για να αφουγκραστεί τα αιτήματά τους. Μάλιστα φέρεται να είπε ότι οι δύο μήνες του καλοκαιριού που ακολουθούν, δηλαδή ο Ιούνιος και ο Ιούλιος πρέπει να είναι έντονοι με συνεχή παρουσία των βουλευτών στις εκλογικές τους περιφέρειες και συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών φορέων. Ορισμένοι ερμήνευσαν αυτήν την οδηγία και ως μία έμμεση σύσταση για εκλογική προετοιμασία του κόμματος, καθώς κατά την Κουμουνδούρου ουδείς μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα ενός εκλογικού αιφνιδιασμού.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει τις περιοδείες στην περιφέρεια και μάλιστα η επόμενη σχεδιάζεται για την Δευτέρα οπότε θα επισκεφθεί την Εύβοια και θα μιλήσει σε εργοστάσιο στην Χαλκίδα αναπτύσσοντας τις σκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις ανατροπές που επέρχονται στα εργασιακά.