iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 03 Μαΐου 2024

Ραφήνα Ποδοσφαιρικό
καφεδάκι για το
τρίο Στούτζες (εικόνα)


Ανοιξιάτικο Κυριακάτικο καφεδάκι στη Ραφήνα για τρεις φίλους μέσα κι έξω από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα!

Το ρεπορτάζ είναι παγκόσμια αποκλειστικότητα! Τόλης Πικουλίδης, Άρης Καραίσκος και Αργύρης Κωστάκης βρήκαν την ευκαιρία να τα πούνε και να κανονίσουν τα επόμενα ποδοσφαιρικά σχεδιά τους. Και οι τρεις εκτός από πολύχρονη φιλία που τους συνδέει, φοράνε και με τις ίδιες φανέλες. Τόσο με την ομάδα ανθρωπιστικού σκοπού Έλληνες Επίλεκτοι όσο και στο επίσημο πρωτάθλημα μέσων ενημέρωσης.

Βέβαια ο Τόλης - σε μεγάλες ''φόρμες'' - δεν άφησε και πολύ χρόνο για σοβαρή συζήτηση, καθώς δεν άφηνε όποιον περνούσε από την πλατεία ''σε χλωρό κλαρί''. Και τι δεν είπε το στόμα του, προκαλώντας ατέλειωτο γέλιο με τον μοναδικό τρόπο του. 

Και οι τρεις κατέχουν από ένα διαφορετικό ρεκόρ στο πρωτάθλημα Τύπου. Ο Τόλης ως ο μοναδικός πρώην επαγγελματίας Α' Εθνικής (με τον Απόλλωνα Αθηνών) που έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, ο Άρης που έχει αγωνιστεί σε 18 από τους 32 τελικούς κι έχει κατακτήσει τους 9 και ο Αργύρης με τις περισσότερες συμμετοχές (824) αλλά και ο γηραιότερος σε ηλικία (57 ετών) που έχει αγωνιστεί σε τελικό το 2020.

Το επόμενο πρωτάθλημα ΜΜΕ ξαναρχίζει - με το καλό - τον Σεπτέμβριο του 2021 καθώς φέτος ήταν η μοναδική χρονιά (από το 1988 που άρχισε) που δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας.

Το ρεπορτάζ λέει ότι Πικουλίδης και Καραίσκος έχουν ήδη υπογράψει την ανανέωση των ''συμβολαίων'' τους με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ως μετεγγραφές), ενώ ο τρίτος της παρέας ''βολιδοσκοπείται'' και από άλλες ομάδες και παραμένει άγνωστο αν θα ενδώσει. Η τελική απόφαση θα ληφθεί στις καλοκαιρινές διακοπές και αφού συμβουλευτεί και τον... μανατζέρ του. Καθοριστικό πάντως μπορεί να αποδειχθεί και το δείπνο των τριών την επόμενη Παρασκευή στην ταβέρνα ''η Γωνιά του Τόρβα'', καθώς ο Κυριάκος Παπακυριάκος προσεφέρθη (ίσως και με παρότρυνση Πικουλίδη και Καραίσκου) να διαδραματίσει ρόλο ''μεσολαβητή'' ώστε και ο τρίτος να συνεχίσει την καριέρα του στη ΓΓΑ στην οποία αγωνίστηκε τη σαιζόν 2019-20.

Πάντως όσα όσα διαβάσατε είναι αληθινά γεγονότα, αλλά προφανώς υπό το πρίσμα του χιούμορ και της Κυριακάτικης ραστώνης. Άλλωστε φεύγοντας από την καφετέρια, κάποιους που τους είδε, τους προσφώνησε ''τρίο Στούτζες της Ραφήνας''. Έτσι ακύρωσε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο τον... μύθο τους με τα παρατσούκλια ''Μπαρέζι'' ο Άρης, ''Μέσι'' ο Τόλης και ''Ζανέτι'' ο Αργύρης...