iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ραφήνα Το ζεύγος
Συντιχάκη βάφτισε τον
γιό του Ιωάννη Γεώργιο


Γέμισε αγάπη, χαμόγελα και ελπίδα ο Ιερός Ναός της Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα στο Μυστήριο της βάπτισης του γιού του Γιώργου Συντιχάκη και της Αναστασίας Καράμπελα, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο ο ιδιοκτήτης του διαιτολογικού κέντρου και κέντρου ομορφιάς Anayio και αντιπρόεδρος του συλλόγου Κρητών Ραφήνας Πικερμίου και η συζυγός του διαιτολόγος Αναστασία Καράμπελα, έζησαν στιγμές ευτυχίας. Ο νονός Δημήτρης Κατσουλάκης, πρόεδρος το συλλόγου Κρητών και η συζυγός του Μάγδα - πάντα άξιοι - ανέλαβε την πνευματική καθοδήγηση ζωής του μικρού Ιωάννη - Γεωργίου. Στη φωτογραφία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr μοιάζει σα να λέει στον μικρό ''θα φτάσεις πολύ ψηλά''...

Στο Μυστήριο χωροστάτησαν ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος και ο Αρχιμανδρίτης Παρθένιος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, με τους οποίους το ζεύγος συνδέεται με στενή σχέση.

Εικόνα που ''έκλεψε την παράσταση'' μπαμπάς και γιός φορούσαν κομψό σακάκι με τα ίδια χρώματα και στιλ!

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι νέοι με τις παραδοσιακές φορεσιές της Κρήτης, οι οποίοι έδωσαν μια άλλη ''πινελιά'' στην τελετή.

Να ζήσει ο Γεώργιος - Ιωάννης ...σαν τα ψηλά βουνά!