iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

''Ξέφυγε'' η Βίκυ
Φλέσσα στην εκπομπή
''στα Άκρα''


Οι φανατικοί - εδώ και χρόνια - θαυμαστές της Βίκυς Φλέσσα για τις εξαιρετικές εκπομπές της στην ΕΡΤ 2 το τελευταίο διάστημα έχουμε απογοητευτεί καθώς η δημοσιογράφος άρχισε να ''ξεφεύγει''.

Και τι εννοούμε... Η κ. Φλέσσα αποτελούσε πρότυπο συνομιλητή που άφηνε τον καλεσμένο της να ολοκληρώνει την προτασή του, την αποψή του, τη θέση του, την απαντησή του. Δεν τον διέκοπτε ποτέ με ποτέ, ενώ οι ερωτήσεις της ήταν εύστοχες και σαφείς.

Θα σταθούμε για παράδειγμα σε μόνο μία εκπομπή ''στα άκρα'' για να μην αναφερθούμε και σε άλλες. Στην τελευταία εκπομπή με καλεσμένο έναν θαυμάσιο ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα βιβλίων αυτογνωσίας τον ''σταύρωσε''. Δεν τον άφησε επί μία ώρα να ολοκληρώσει την απαντησή του ούτε μία φορά! Μα ούτε μία! Το δε ύφος της κ. Φλέσσα παρέπεμπε σε αρχαίο φιλόσοφο και ενίοτε οι δαιδαλώδεις ερωτήσεις της εξαγρίωναν τους τηλεθεατές. Απορούμε μάλιστα ειλικρινά πώς δεν σηκώθηκε να φύγει από το στούντιο ο καλεμσένος.

Επειδή σεβόμαστε βαθιά την κ. Φλέσσα γιατί μας χάρισε σημαντικές εκπομπές διαλόγου στη δημόσια τηλεόραση, ελπίζουμε αν διαβάσει αυτή την κριτική να μην ''αρπάξει'' γιατί η προθεσή μας δεν είναι να την προσβάλουμε , αλλά να την προειδοποιήσουμε ότι ''ξεφεύγει'' και είναι κρίμα.

Περιμένουμε με χαρά τη νέα τηλεοπτική σαιζόν να μας ξαναχαρίσει υπέροχες συνεντεύξεις και όχι αυτοπροβολή και αγενείς ''εξυπνακισμούς''.