iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Προφυλακιστέοι ο
αστυνομικός βιαστής και
ο πατέρας της 19χρονης


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 41χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης στη νέα σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και ακραίας έμφυλης βίας στην Ηλιούπολη.

Μετά την απολογία τους στη 16η Τακτική Ανακρίτρια, οι δύο άνδρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Ο μεν πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της  αρνούμενος τις καταγγελίες της 19χρονης περί βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Οι δύο άνδρες βρίσκονται αντιμέτωποι με τον μισό ποινικό κώδικα για την υπόθεση. Ανάμεσα στις βαριές κατηγορίες συμπεριλαμβάνονται εμπορία ανθρώπου κατ' επάγγελμα,, εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου,  βιασμός κατ´εξακολούθηση, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή.

Παράλληλα στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται το τρίτο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως «στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».