iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Νέα στοιχεία σοκ
για τον αστυνομικό
της Ηλιούπολης


Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Μέσω της δικηγόρου της, η μητέρα του ανήλικου παιδιού του προφυλακισμένου αστυνομικού καταγγέλει ότι το 9χρονο παιδί τους διαμένει μαζί του και υποστηρίζει ότι «ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του». Παράλληλα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η καταγγέλουσα έχει υπάρξει το «πρωταρχικό θύμα» του αστυνομικού, και ζητεί την επιμέλεια του παιδιού αλλά και «την απομάκρυνσή του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε». 

«Στην “σκοτεινή” υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς  και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια  είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική  επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του.