iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 17 Μαΐου 2024

Ραφήνα Έρχεται
''κίτρινη'' αντιδημαρχία
Παραίτηση Βασιλόπουλου


''Καταλύτης'' καταιγιστικών εξελίξεων στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου η παραίτηση πριν από λίγο του Ανδρέα Βασιλόπουλου από την αντιδημαρχία.

Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ανεξαρτητοποίηση του Σπύρου Κάρλου, επικεφαλής έως σήμερα της ''Δημοτικής Αλλαγής'', ο οποίος αναμένεται να συνεργαστεί με τη Δημοτική Αρχή από τις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε και θα γίνουν οι όποιες αλλαγές με αφορμή τα μισά της θητείας.

Η ''απόδραση'' του Σπύρου Κάρλου όμως θα προκαλέσει και ''ντόμινο'' εξελίξεων στην παράταξη που ίδρυσε ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος με τις πληροφορίες της iselida.gr να φέρουν μία από τις τρεις δημοτικές συμβούλους σε αποχώρηση από τα κοινά. Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο ανοίγει ο δρόμος για τον πρώτο επιλαχόντα τον Κυριάκο Μαιόπουλο, ενώ αν - αν δεν δεχτεί κι αυτός - ο επόμενος είναι ο βετεράνος πρωτοπαλαιστής Βασίλης Κολάρος.

Εξελίξεις πάντως αναμένεται να υπάρξουν και στη ''Δύναμη Ανάπτυξης'' μετά την αποχώρηση του κ. Βασιλόπουλου από το σχήμα διοίκησης, κάτι που σηματοδοτεί την αυτόνομη καθοδό του στις δημοτικές εκλογές του 2023. Να θυμόμαστε ότι οι δύο - έως σήμερα - δημοτικοί σύμβουλοί του είναι η κ. Βαλερί Βασιλικού και ο κ. Τζουμέρκας.

Να που η εβδομάδα τελειώνει με πολλές ειδήσεις και πλούσιο παρασκήνιο...