iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 05 Μαΐου 2024

Ραφήνα Διαλυμένοι
οι μισοί κάδοι σε
κεντρικό δρόμο! (εικόνα)


''Ο κόμπος έφτασε στο χτένι''...

Οι ευγενικές παροτρύνσεις και διακριτικές υπενθυμίσεις της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr εδώ και μήνες προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας  του δήμου Ραφήνας Πικερμίου ''πήγαν στο βρόντο''.

Είτε ο κ. Αριστείδης Μπουράνης δεν είδε ποτέ τα φωτορεπορτάζ με τα δικαιολογημένα παράπονα κατοίκων του οικισμού Μπλε Λιμανάκι (σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να είναι μια δικαιολογία δεν έχει υποχρέωση να μας διαβάζει - αν και θα έπρεπε ως αρμόδιος να γνωρίζει από μόνος του το μεγάλο πρόβλημα) είτε ακόμη χειρότερα (μακάρι να μην είναι αυτό) να αγνόησε επιδεικτικά (άγνωστο γιατί) τις εκκλήσεις για νέους κάδους στην οδό Τριγλίας στο δεύτερο μισό της προς τη θάλασσα, κάτω από την Εθνικής Αντιστάσεως.

Σε κεντρικό δρόμο όπου σχεδόν οι μισοί κάδοι έχουν προβλήματα. Είτε δεν ανοίγουν καν, είτε είναι σπασμένοι, είτε χαλασμένοι, είτε διαλυμένοι...

Μια αυτοψία έστω και σήμερα από τον κ. αντιδήμαρχο - ας κάνει έναν κόπο από το Πικέρμι - θα επιβεβαίωνε το ρεπορτάζ μας και τις εύλογες διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Δεν θα επανέλθουμε, σε αυτό το σοβαρό για την υγεία των πολιτών θέμα με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά ή θα δει το ρεπορτάζ ή έστω θα τον ενημερώσει κάποιος γι αυτές τις τριτοκοσμικές εικόνες που δεν περιποιούν τιμή για τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου...