iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 18 Μαΐου 2024

Συνελήφθη ο 42χρονος
Αλβανός που πυροβόλησε
ντελιβερά στο Γαλάτσι


Στη σύλληψη του 42χρονου Αλβανού πιστολέρο, ο οποίος πριν από περίπου 10 μέρες άνοιξε πυρ κατά ντελιβερά, πετυχαίνοντας -ευτυχώς- ένα παρκαρισμένο όχημα, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάστημα που ακολούθησε, ο δράστης κρυβόταν στο σπίτι μιας θείας του στο Γαλάτσι, ωστόσο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες το βράδυ της Παρασκευής 20 Αυγούστου στην Αθήνα.

Το σοκαριστικό επεισόδιο συνέβη στο Γαλάτσι, όταν ντελιβεράς κλήθηκε να παραδώσει μια παραγγελία στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος είπε πως ολα ξεκίνησαν καθώς δεν άνοιγε η πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας και επειδή βαριόταν να κατέβει να πάρει τον καφέ, βγήκε στο μπαλκόνι και είπε στον διανομέα «σου πετάω τα κλειδιά, άνοιξε και ανέβασε τον πάνω».

Ο ντελιβεράς απάντησε οτι δεν γίνεται αυτό και τον κάλεσε να κατέβει να πάρει τον καφέ του. Εκείνος επέμενε να τον ανεβάσει, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και οι δύο άνδρες να εξαπολύουν ο ενας στον άλλο ύβρεις. Τότε ο πελάτης κατεβαίνει,  ξαναβρίζονται, παίρνει τον καφέ λέγοντάς του «θα τα πούμε σε λίγο…».

Και λίγο αργότερα άρχισε να ξεδιπλώνεται η ιστορία με τους πυροβολισμούς στο μαγαζί που εργάζεται ο Αλβανός διανομέας.