iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Α. Βασιλόπουλος:
Όχι σε ιδιωτικό
ΚΤΕΟ στο Πικέρμι


Με επιστολή που υπογράφει ως υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου ο Ανδρέας Βασιλόπουλος ζητεί να μη δημιουργηθεί ιδιωτικό ΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων στο κέντρο του Πικερμίου.

Η επιστολή

Προς: Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, γραφείο Δημάρχου κ. Μπουρνούς Κοιν. 1. Δημοτικούς Συμβούλους Ραφήνας Πικερμίου 2. Πρόεδρο Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Καλφαντή Παναγιώτη 3. Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 4. Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου, κ. Αδαμόπουλο Θανάση 5. Μέλη Τοπικού Συμβουλίου Πικερμίου

ΘΕΜΑ: Όχι στη δημιουργία Ι.ΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων στο κέντρο Πικερμίου

Μέσα από τις εισηγήσεις των θεμάτων Δημοτικού Συμβουλίου, πληροφορήθηκα για τα σχέδια δημιουργίας Ιδιωτικού ΚΤΕΟ βαρέων οχημάτων σε οικόπεδο στο κεντρικό Πικέρμι. Όπως καταλαβαίνετε, η προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση βαρέων οχημάτων, αλλά και η δοκιμή των μηχανών βαρέων οχημάτων, είναι απαράδεκτη στο κέντρο ενός κατοικημένου οικισμού. Αναφέρω μόνο τρεις από τους προφανείς λόγους:

1. Επιβαρύνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Πικερμίου,

2. Έρχεται σε αντίθεση με τα αναπτυξιακά μας σχέδια ενός Παλαιοντολογικού Πάρκου Πικερμικής Πανίδας που θα αναδείξει διεθνώς τον Δήμο μας,

3. Θα επιδεινώνει την ήδη βεβαρυμμένη κυκλοφορία της Λεωφόρου Μαραθώνος, αυξάνοντας την ταλαιπωρία και τα τροχαία ατυχήματα.

Πέρα από την έντονη προσωπική μου διαφωνία και αρνητική ψήφο, ζητώ από τα μέλη των συλλογικών οργάνων που καλούνται να αποφασίσουν για το θέμα αυτό (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου, Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας – Πικερμίου) να ψηφίσουν αρνητικά, εμποδίζοντας τα σχέδια της δημοτικής αρχής για εγκατάσταση μίας ακόμα μονάδας που θα επιβαρύνει την περιοχή μας.

Με τιμή, Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος

Καθηγητής Γεωπληροφορικής

Δημοτικός Σύμβουλος

Μέλος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου