iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 10 Μαΐου 2024

''Βόμβα'' σε Ραφήνα Πικέρμι
Ανεξάρτητοι Σπ. Κάρλος
και Ράνια Δημητριάδη!


Καταιγιστικές είναι οι αυτοδιοικητικές εξελίξεις στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr οι δημοτικοί σύμβουλοι της ''Δημοτικής Αλλαγής'' Σπύρος Κάρλος και Ράνια Δημητριάδη υπέβαλαν στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνο Μώρο επιστολές ανεξαρτητοποίησης!
Αυτό σημαίνει ότι η παράταξη που ίδρυσε ο Γιώργος Χριστόπουλος ''Δημοτική Αλλαγή'' θα εκπροσωπείται στο εξής στα δημοτικά έδρανα μόνο από τις κυρίες Κατερίνα Παπαδοπούλου και Μαρία Αραπκιλή Βιάδη.
Όσο για τους δύο, οι πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr τους φέρουν να καθορίζουν το αυτοδιοικητικό μέλλον τους στην παρούσα θητεία ως ανεξάρτητους συνεργαζόμενους με τη Δημοτική Αρχή.
Αυτό συνεπάγεται ενίσχυση της ''δύναμης πυρός'' του δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς θα έχει τους 12 συμβούλους της παραταξής του, αλλά και τους δύο ανεξάρτητους συνεργαζόμενους. Σύνολο 14...
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κάρλος ήταν επικεφαλής της ''Δημοτικής Αλλαγής'', ενώ η κ. Δημητριάδη γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου, θέση από την οποία θα εκπέσει καθώς σε αυτή πρέπει να βρίσκεται σύμβουλος παράταξης της αντιπολίτευσης.