iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Δευτέρα - 06 Μαΐου 2024

Ραφήνα ''Tα ψιλά
γράμματα'' του...
ανασχηματισμού


Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr βάζει τον δημοσιογραφικό μεγεθυντικό φακό της πάνω από τα ''ψιλά γράμματα'' του ανασχηματισμού των αντιδημάρχων στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Κατ αρχάς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Ο Παναγιώτης Καλφαντής ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος αντιδήμαρχος επί σειρά ετών και δουλευταράς, παραιτήθηκε για να αφοσιωθεί στο επαγγελμά του. Θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να αποτραβηχτεί ώστε να δώσει βάρος στη δουλειά του.

Από εκεί και πέρα. Επειδή υπάρχει η απορία και αρκετοί μας τηλεφωνούν ''γιατί δεν...αντιδημαρχοποιήθηκε (νέα λέξη) ο Σπύρος Κάρλος, όπως γράφαμε εδώ και μέρες, η απάντηση είναι απλή: Και ο νεοεισερχόμενος αντιδήμαρχος κ. Βουδούρης,αλλά και όλοι οι παλιοί που είτε παρέμειναν στα πόστα τους ή μετακινήθηκαν (εκτός από έναν) έχουν ημερομηνία λήξης της θητείας τους στις 31 Αυγούστου 2022. Μόνο ένας έχει άλλη ημερομηνία στις 28 Φεβρουαρίου 2022. Εκεί προφανώς θα υπάρξει η ''σφήνα'' του κ. Κάρλου που θυμίζουμε από σήμερα είναι ανεξάρτητος και σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει ότι θα είναι ''ανεξάρτητος συνεργαζόμενος'' με τη Δημοτική Αρχή.

Στα υπόλοιπα ακλόνητοι οι κύριοι Αραπκιλής και Τσεμπέρης στα ''χαρτοφυλακια'' τους, η κ. Τσεβά επιστρέφει στο αντικείμενο που ''παίζει στα δάχτυλα'' την καθαριότητα, με τον κ. Μπουράνη να μετακινείται στην πολιτική προστασία και την ανακύκλωση, τον κ. Μπατάλη να αναλαμβάνει το ''βαρύ φορτίο'' ως ''τσάρος'' των οικονομικών και τον κ. Πάντζα να τοποθετείται στη θέση ''κλειδί'' τεχνικών υπηρεσιών του κ. Καλφαντή.

Το καλό της πόλης πάνω απ όλα και οι ευχές για επιτυχία πρέπει να είναι από όλους...