iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Κυριακή - 19 Μαΐου 2024

Ραφήνα Τέλος
εποχής για ιστορικό
βίντεο κλαμπ


Η νέα τεχνολογική εποχή δυστυχώς ''κατάπιε'' έναν ολόκληρο κόσμο ψυχαγωγίας με εκατοντάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και οδηγεί στην απόγνωση χιλιάδες επιχειρηματίες και εργαζόμενους.

Τα θρυλικά βιντεοκλάμπ που μεσουράνησαν τη δεκαετία του 80΄και του 90' κυρίως, αλλά και την πρώτη δεκαετία του 2000 και σταδιακά από την εποχή της οικονομικής κρίσης άρχισαν να φθίνουν, πλέον ανήκουν στο μουσείο του παρελθόντος.

Σε όλη την Ελλάδα απέμειναν περίπου 30 με 40, τα μισά στην επαρχία και τα άλλα μισά στην Αθήνα. Μαθαίνουμε ότι στα νησιά δεν υπάρχει ούτε ένα, ενώ το τελευταίο της ανατολικής Αττικής που ήταν στη Ραφήνα κλείνει σε λίγες ημέρες.

Το all digital club από το οποίο πέρασαν πάνω από 6.000 άνθρωποι από το 2004 που άνοιξε βάζει λουκέτο κλείνοντας μια ολόκληρη εποχή.

Αυτές τις τελευταίες ημέρες όσα dvd απέμειναν στα ράφια πωλούται προς μόνο ένα ευρώ ενώ τα blue ray δύο ευρώ. Στα ράφια υπάρχουν ακόμη καταπληκτικές κλασικές ταινίες για όλα τα γούστα, συλλεκτικής αξίας που είναι πραγματικά κρίμα να μην τις έχει κάποιος σπίτι του.

Περάστε μια τελευταία βόλτα, έτσι για ένα τιμητικό αντίο σε έναν γοητευτικό κόσμο που δεν θα χαθεί ποτέ από τις καρδιές και τις μνήμες των σινεφίλ...

Η φωτογραφία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr συμβολική με τα ράφια να αδειάζουν...

Εθνικής Αντιστάσεως 16